Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek
Akció, kaland, sci-fi, thriller, fantasztikus

Snake Eyes: G.I. Joe Origins
2021

Szereplők Samara Weaving, Iko Uwais, Henry Golding, Peter Mensah, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Haruka Abe, Takehiro Hira
Rendező Robert Schwentke
Premier 2021. július 22.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra

A G.I. Joe-k eredeti csapatának tagját, Kígyószemet mindig is rejtély övezte. Hogy hívják, hol született, mi a története, mi rejtőzik a némasága mögött? Kérdések, melyek válaszra várnak... Mindössze a módszerét ismerjük: Kígyószem árnyékként közelíti meg a célpontjait, precíz, csendes és hatékony, soha nem inog meg és nem hezitál, beszivárog az ellenséges vonalak mögé, a harcművészetekben és a kardforgatásban való jártasságának köszönhetően hibátlanul hajtja végre a rá bízott feladatot.
A G.I. Joe franchise spin-offjából megismerhetjük a Hasbro legendás karakterének, Kígyószem eredettörténetét. A Paramount Pictures égisze alatt készült film rendezői székét a díjnyertes Robert Schwentke (R.I.P.D. - Szellemzsaruk) foglalhatta el, míg a főszerepet Hollywood jelenlegi elsőszámú ázsiai származású sztárja, Henry Golding (Őrült dilis ázsiaiak) alakítja.
A Transformers-franchise producerei új produkciójukkal az élőszereplős G.I. Joe-filmek legakciódúsabb és leglátványosabb epizódját ígérik, mely a moziszékekbe fogja szögezni a nézőket.
A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek a UIP-Duna forgalmazásában látható országszerte a hazai mozikban.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.