Óriásláb - Családi bevetés
Animáció, családi

Bigfoot Family
2020

Szereplők Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours, Pierre Tessier
Rendező Jeremy Degruson
Premier 2020. október 1.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 29 perc

Mióta visszatért a városba, Óriásláb valóságos médiasztár lett, fia, Adam legnagyobb bánatára, aki csak békés családi életről álmodozott. A fiú, akinek a vállára nehezedik apja nagyságának súlya különleges helyen talál megnyugvást. Eközben környezetvédelmi aktivisták figyelmzeteik Óriáslábot, hogy Alaszka élővilágát veszélyzeteti egy felelőtlen olajvállalat. Hősünk azonnal felkerekedik, néhány nappal később azonban a világot sokkolja Óriásláb eltűnésének híre. Adam túllendülve a nezhetelésén anyjával, Shellyvel a messzi észak felé veszi az irányt, hogy ráleljen édesapjára. Szerencsére segítségük is akad Taper, a félelmet nem ismerő mosómedve és Wilbur, az ügyetlen medve személyében.
A 2017-es, hazánkban is nagy sikerrel vetített animációs film, az Óriásláb fia folytatásában visszatérnek az első rész bátor hősei, hogy egy még nagyobb kaland során bizonyítsák rátermettségüket.
A Ben Stassen és Jeremy Degruson rendezésében készült film 2020. októberében a Freeman Film forgalmazásában a magyarországi mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.